Hans-Erik logo

Categorie: Interior
Jaar: 2018 - heden
Services:
 

 

 

Het team van Studio Hans-Erik verzorgt onder de naam Sir Edward interieurdesign, - styling en -renovaties en custom made behang. Sir Edward is in te zetten voor stylingsadvies binnen een bestaand interieur maar ook voor een complete verbouwing. Hieronder twee projecten beschreven.

Dit appartement aan het Amsterdamse Bos is door Sir Edward volledig verbouwd en voorzien van dubbellaags uitbouw. Door de slimme indeling van de verschillende ruimtes en de creatieve oplossingen, is op 135m2 een woning gecreëerd met luxe living met open keuken, master bedroom met walk-through kast en bad, 2 kinderkamers, logeerkamer, 2 badkamers, kantoor met toilet, waskamer en gallerij/kastenwand. Op meerdere plekken in het huis is custom made behang gebruikt ontworpen door Sir Edward.

 

  • Amstelveenseweg (1)
  • Amstelveenseweg (2)
  • Amstelveenseweg (3)
  • Amstelveenseweg (6)
  • Amstelveenseweg (4)
  • Amstelveenseweg (5)
  • Amstelveenseweg (7)
  • Amstelveenseweg (8)
  • Amstelveenseweg (9)
  • Amstelveenseweg (10)
  • Amstelveenseweg (11)
  • Amstelveenseweg (12)
  • Amstelveenseweg (13)
  • Amstelveenseweg (14)
  • Amstelveenseweg (15)
  • Amstelveenseweg (16)
  • Amstelveenseweg (17)
  • Amstelveenseweg (18)
  • Amstelveenseweg (19)
  • Amstelveenseweg (20)
  • Amstelveenseweg (1)
  • Amstelveenseweg (2)
  • Amstelveenseweg (3)
  • Amstelveenseweg (6)
  • Amstelveenseweg (4)
  • Amstelveenseweg (5)
  • Amstelveenseweg (7)
  • Amstelveenseweg (8)
  • Amstelveenseweg (9)
  • Amstelveenseweg (10)
  • Amstelveenseweg (11)
  • Amstelveenseweg (12)
  • Amstelveenseweg (13)
  • Amstelveenseweg (14)
  • Amstelveenseweg (15)
  • Amstelveenseweg (16)
  • Amstelveenseweg (17)
  • Amstelveenseweg (18)
  • Amstelveenseweg (19)
  • Amstelveenseweg (20)

 

Sir Edward mocht voor een benedenwoning in de Pijp in Amsterdam de eet- en woonkamer inrichten. De eetkamer had een vrij onpraktische hoek die voorheen geen nuttige bestemming had. We hadden besloten de muur door te trekken waardoor de hoek een nis is geworden. Met een bankje en boekenkasten rondom is de raarste hoek opeens de meest gezellige geworden. Voor de eethoek vonden we een prachtig Japanse kunstwerk dat we vervolgens hebben verwerkt tot behang. Omdat er een lange bank en eettafel voor zouden komen te staan, hebben we een lambrisering geplaatst. Het behang komt zo optimaal tot zijn recht. Vanuit de eetkamer steek je door naar de tv-kamer, waar we voor een geheel andere kleurstelling hebben gekozen. De kleuren van het het behang met natuursteenprint zijn handmatig afgestemd op het okergeel van de bank en de petrolblauw van de muren en gordijnen.

 

  • Quillijnstraat-6
  • Quillijnstraat-5
  • Quillijnstraat-4
  • Quillijnstraat-1
  • Quillijnstraat-2
  • Quillijnstraat-3
  • Quillijnstraat-7
  • Quillijnstraat-8
  • Quillijnstraat-9
  • Quillijnstraat-6
  • Quillijnstraat-5
  • Quillijnstraat-4
  • Quillijnstraat-1
  • Quillijnstraat-2
  • Quillijnstraat-3
  • Quillijnstraat-7
  • Quillijnstraat-8
  • Quillijnstraat-9

 

Bezoek de instagram van Sir Edward voor meer foto's.
Voor vrijblijvende offerte voor interieuradvies en/of custom made behang, neem contact met ons op via Sir Edward.